Горещи новини

4 поколения красота! Маги Джанаварова показа майка си, баба си и порасналата Елизабет (СНИМКИ)

Magi Djanavarova pokaza maika si i baba si

Крехкото момиче с мощен глас, певицата Маги Джанаварова, предизвика всеобщо умиление, споделяйки семейна снимка, на която е събрала жените в семейството си.

Четири поколения жени гордо позират на снимката, а самата Маги Джанаварова отбелязва, че това са най-вдъхновяващите дами в живота ѝ и най-добрите същества на планетата.

Маги Джанаварова майка и баба

Любопитна подробност е, че в семейството на баба ѝ са три сестри, които също са родили само момичета.

Най-малката дама в кадъра е дъщеричката на ипзълнителката, която вече е доста поотраснала.

Елизабет се роди в средата на миналата година и както се казва, днес вече прилича на осъзнато малко момиченце. Майка ѝ бе споделила, че е преодоляла търпеливо известни трудности по време на бременността. Въпреки проблемите обаче раждането премина благополучно и самата тя обяви новината в Инстаграм, показвайки и снимка на бебето.

От там насетне Маги Джанаварова явно се е отдала на майчинството, като много често споделя кадри от ежедневието си и в социалните мрежи. Разбира се, Елизабет е централен персонаж в снимките ѝ и естествен продължител на момичешката линия в семейството. Тази година тя ще празнува и първия си рожден ден.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "4 поколения красота! Маги Джанаварова показа майка си, баба си и порасналата Елизабет (СНИМКИ)"

Какво мислите?