Home » СВЯТ » 5 съвета за успешни залози на eSports играта Dota 2
5 съвета за успешни залози на eSports играта Dota 2

5 съвета за успешни залози на eSports играта Dota 2

Dota 2 е един от най-популярните сегменти от световната eSports индустрия. Обяснено най-накратко, това е мултиплейър онлайн батъл арена, базирана върху играта Warcraft III: Reign of Chaos и нейния експанжън The Frozen Throne.

Един срещу друг се изправят два отбора от по пет човека, като всеки един от двата отбора трябва да защити своята база и да превземе тази на съперника. Друг важен детайл е, че всеки един от играчите има свой собствен персонаж – или “герой”, както се нарича. Героите имат различни способности и характеристики. Целта пред отборите е да превземат т.нар. “Ancient” на противниковия тим.

С днешна дата, залагането на eSports събития е силно популярно. Направете своята Бет365 регистрация и изпробвайте уменията си. Кой знае, може би това ще бъде най-доброто ви решение днес?

А ето и пет наистина успешни съвета за по-успешно залагане на Dota 2:

1. Не се страхувайте да питате

Ако тепърва започвате да залагате на Dota 2, една от големите грешки е да се опитвате да правите и научите всичко напълно сами. Да питате по-опитните играчи за съвети е напълно в рамките на нормалното. Така ще откриете и специализирани сайтове, които са изпълнени с качествена информация. Добър ход е и присъединяването към форуми за залози – там има други ентусиасти, с които да обменяте опит.

2. Избавете се от нереалистичните очаквания

Ето още един добър съвет – не мислете, че за отрицателно време ще забогатеете! Нека бъдем напълно ясни – не са много хората, които печелят милиони от това. Няма проблем обаче да се забавлявате и да печелите сносни пари, залагайки. По-добре е да го приемете като хоби, а не като път към богатство. Така и рисковете за вас ще бъдат далеч по-малки. А също и похабените нерви.

3. Отделяйте внимание на детайлите

Залагането на eSports не се различава от залозите на спортни събития. Все пак, това също е вид спорт, макар и виртуален. Важното е винаги да взимате добре калкулирани решения, съобразени с достатъчно добро проучване на цифри и новини, свързани с отборите. Много често има сигнали, че дадена среща ще завърши по определен начин или че даден отбор ще си има проблеми. По специализираните сайтове за електронни спортове ще откриете предостатъчно новини и информация в този аспект.

4. Не оставяйте на егото да ви завладее

Повярвайте ни, виждали сме го множество пъти. Много хора стават твърде самоуверени, успявайки да запишат няколко последователни успешни залога. В тази сфера е от съществено значение да останете с двата крака на земята, защото егото ви може да ви доведе единствено до погрешни решения. И следователно – загуба на пари. А не искаме това, нали?

5. Вярвайте на статистиката

Сигурно сте чували популярната фраза, че цифрите никога не лъжат. Ние сме напълно съгласни с това. Преди да поставите залог в която и да е eSports дисциплина, винаги хвърляйте по едно око на статистическите показатели. Те биха могли да ви предоставят безценна информация, която да послужи като основа на вашия залог.

Заключение

Имайте предвид, че Dota 2 не е лесна дисциплина за залагане. Това е комплексна игра, която има множество тънкости. Ако все пак обичате играта и сте решили да се фокусирате върху нея, винаги има поле за развитие. Използвайте информацията онлайн, за да увеличите знанията си. А ако тепърва стартирате със залозите, препоръчваме ви да започнете с по-малки суми, докато навлезете по-уверено в материята.

Внимание! Екипът ни ви съветва за максимално отговорно залагане. Не поставяйте на масата повече пари, отколкото бихте били готови да загубите!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?