Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » 7 – 27 март започва кармичен период за ТРИ ЗНАКА на зодиака! Изпълнявате съкровените си желания
7 – 27 март започва кармичен период за ТРИ ЗНАКА на зодиака! Изпълнявате съкровените си желания

7 – 27 март започва кармичен период за ТРИ ЗНАКА на зодиака! Изпълнявате съкровените си желания

Късметът не идва често, но сега самият Павел Глоба е изненадан от хороскопа си за периода от 7 до 27 март!

Астрологът специално отбелязва, че през този период дори тези, които до вчера са се смятали за напълно фалирали, ще имат късмет с парите.

Точно толкова късмет в любовта има този, който вчера е бил изключително нещастен и самотен – това е парадоксът на предсказанията за този период.

С прости думи, тези, които не са имали късмет преди, и тези, които не жалят сили и време да вярват в късмета си, ще бъдат късметлии.

Павел Глоба прогнозира, че от 7 до 27 март трябва да се огледате внимателно и да не пропускате важна информация покрай ушите си.

Колкото повече научавате нови неща, толкова по-рано ще разберете как да намерите собствената си опора и на какво да се надявате в живота.

Малко по-надолу ще разберете кой ще има голям късмет в посочения период, на кого щастието ще падне право в джоба и чии сърца ще напълни?

Така че Везните много скоро ще имат късмет, защото ще спрат да се съмняват и ще започнат да действат смело и решително в името на своите интереси.

Това е единствената вярна тактика, към която трябва да се придържате сега, в противен случай можете да пропуснете късмета и съдбата си.

Светът е ваш и сега можете да решите какво да правите, кой път да поемете, основното е да не се колебаете с действията и да вземате решения по-бързо.

Лъвовете ще хванат птицата на късмета си за опашката, а върху тях буквално ще се стовари поток от предложения за работа, почасови работи и лесни доходи.

Ще можете да организирате сферата на финансите по такъв начин, че по-голямата част от бюджета да капе в портфейлите ви

Грабнете всичко, което съдбата ви дава, защото точно сега късметът е на ваша страна и можете да постигнете големи висоти и големи пари!

Скорпионите в периода от 7 до 27 март ще трябва да уловят щастието и късмета си със собствените си ръце, но не са им чужди и състезанията.

Можете да постигнете всичко сами, просто трябва да имате цел пред себе си и да вървите към нея, въпреки всички камъни, които съдбата хвърля по главата ви.

Ще имате голям късмет в любовта, най-съкровеното ви желание ще се сбъдне и в един от дните на посочения период ще ви се отвори пътят към нов живот, този, който някога сте начертали за себе си!

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook