Горещи новини

Голям СКАНДАЛ на сватбата на Софка и Гринго! Защо дизайнерката София Борисова се ИЗГАВРИ с певицата

Голям СКАНДАЛ на сватбата на Софка и Гринго! Защо дизайнерката София Борисова се ИЗГАВРИ с певицата

Дизайнерката София Борисова, която представя себе си като „най-популярният и утвърден дизайнер в България“, буквално се изгаври с една от специалните си клиентки – Софи Маринова, видя КОЧ.

Едва ли някой не е разбрал, че Софка и Гринго сключиха граждански брак на 5 февруари. Едва ли някой е пропуснал да се посмее на нелепата светло оранжева рокля, с която булката бе облечена. Всъщност всички имаха огромни очаквания към въпросната одежда, която накрая се оказа нищо особено.

Роклето е дело на София Борисова и това бе изтъкнато като акцент още когато фолк певицата обяви на всеослушание, че с Гринго ще се вземат официално. И в крайна сметка се оказа, че Маринова бе безумно облечена в един от най-важните си дни, а дизайнерката направо се е изгаврила с визията й.

В модните и светските среди са в шок от роклята, тъй като изглеждала като най-обикновен парцал на стойност не повече от 100 лева, да не кажем – 20, взет от Илиянци.

София Борисова дори беше шаферка на сватбата на Софи и Гринго и се очакваше да се постарае повече. Иначе портфолиото на дизайнерката е доста богато, професионализмът й – гръмко описан, а цените, срещу които предлага услугите си – предимно четирицифрени и нагоре.

В сайта си София определя себе си като „основател на най-известната модна къща, която от 25 години лидер на пазара за сватбени рокли в България“ и „всяка година тя представя сватбени рокли и вечерни рокли на изящни самостоятелни модни ревюта, които стават модно събитие номер едно в България“.

Борисова акцентира и върху успехите си в чужбина, но след тази гавра с роклята на Софи Маринова, не сме сигурни, че някой без притеснение ще се довери на услугите й.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Голям СКАНДАЛ на сватбата на Софка и Гринго! Защо дизайнерката София Борисова се ИЗГАВРИ с певицата"

Какво мислите?