Горещи новини

Преслава разкри какви корекции има по себе си и защо отказва да се покаже без грим

Преслава разкри какви корекции има по себе си

Преслава разкри платила ли е откуп за стария си профил в Инстаграм, научи ko4.

Преслава разкри какви корекции има по себе си. Докато гледа Паола, поп фолк изпълнителката реши да отговори на въпросите на феновете си в Инстаграм. Разбира се, почитателите й не изпуснаха възможността да разпитат своята любимка.

Въпросите към поп фолк изпълнителката бяха на различни теми. Докато някои се интересуваха от по-лични неща, други питаха за професионалните проекти на Преслава. Трети просто ласкаеха своята любимка, засипвайки я с комплименти.

Макар и не веднага, защото трябваше да преспи Паола, Преслава отговори на всички въпроси, зададени й от феновете „искрено и самоиронично“.

Почитателите на Преси я помолиха да качи снимка без грим, но тя категорично им отказа и заяви, че се харесва повече с грим. Поп фолк изпълнителката разкри и какви корекции има по себе си, освен на носа си. „Преди известно време редукция на гърдите и сега ринопластика. Нямам никакви импланти или нещо изкуствено по тялото и лицето си“, отговаря Преси на свой фен.

Тя споделя също, че сега не тренира, защото няма никакво време. Ако случайно й остане малко такова, Преслава обича да го прекарва в четене на книги, гледане на филми и разбира се, обича да отговаря на въпросите на почитателите си.

Както всички знаем, Преси имаше проблем с профила си в социалната мрежа Инстаграм. Той беше хакнат. Дълго време певицата се опитваше да си го върне и най-накрая успя след много усилия. И докато на повечето звезди с хакнат профил им е бил поискан откуп, за да си го върнат, Преслава разкрива, че нейният случай е друг. „Не. Профилът ми беше хакнат с цел да не съществува! Никой не ми поиска откуп!“, заявява певицата.

Някои от феновете на Преслава пък се интересуват какво мисли тя за друга известна личност – Слави Трифонов. Според Преси Трифонов е „най-голямата звезда в родния шоубизнес“.

Преслава не крие също, че в голяма фирма като „Пайнер“ е нормално да има лицемерие.

Преслава разкри какви корекции има по себе си Преслава разкри какви корекции има по себе си Преслава разкри какви корекции има по себе си Преслава разкри какви корекции има по себе си Преслава разкри какви корекции има по себе си Преслава разкри какви корекции има по себе си Преслава разкри какви корекции има по себе си Преслава разкри какви корекции има по себе си

razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Преслава разкри какви корекции има по себе си и защо отказва да се покаже без грим"

Какво мислите?