Предстои НАЙ-МОГЪЩОТО пълнолуние за 2023 – Синята Луна на 31 август преобръща съдбите ни:

Предстои НАЙ-МОГЪЩОТО пълнолуние за 2023 - Синята Луна на 31 август преобръща съдбите ни:

На 31 август над нас ще се разиграе необичайно и впечатляващо астрономическо събитие – най-мощното пълнолуние за 2023 г.

На този ден Синята Луна ще свети в небето, носейки със себе си мистериозни и магически енергии. Около такова събитие са се развили много вярвания и предразсъдъци, определящи какво си струва да се прави и какво трябва да се избягва през този специален период. Нека да разгледаме какви възможности и предпазливост съпътстват това астрономическо явление.

Най-мощното пълнолуние за 2023 г. ще започне на 31 август: когато Синята луна изгрява над света

Синя Луна

В нощта на 30 срещу 31 август 2023 г.

на нощното небе ни очаква едно удивително явление – Синята Луна, която ще блести до зори. В този момент тя ще е придружена от Сатурн и неговите величествени пръстени, добавяйки мистерия към небесния спектакъл. За да се насладите на тази природна красота, просто погледнете към небето вечерта на 31 август, при условие че небето е ясно.

Изборът на време за наблюдение на пълнолунието зависи от местоположението и часовата зона. Например, пикът на пълнолунието ще бъде достигнат в 21:35 ET. Самият спектакъл ще започне от момента, в който луната изгрее над хоризонта.

Какво да правим на най-мощното пълнолуние за 2023 г

В деня на пълнолунието, 31 август, се отваря уникална възможност за различни ритуали и практики, които могат да донесат положителни промени в живота и да установят връзка с висшите енергии.

Синя Суперлуна

  • Отделете време за медитация. Фокусирайте се върху намерението и визуализирайте постигането на желанията. Енергията на луната може да бъде вдъхновение.
  • Добър ден за създаване на амулети и талисмани. Използвайте символи и материали, които отговарят на вашите намерения.
  • Могат да се извършват и ритуали за освобождаване. Изгорете символично писмото с това, което искате да пуснете. Този акт ще помогне за освобождаване на стари ангажименти и емоции.
  • Изричането на желания също е подходящо на 31 август. Напишете списък с вашите желания и цели. В този момент те могат да получат допълнителна енергия и подкрепа от мощно пълнолуние.

Какво категорично не може да се прави на 31 август

Синя Луна

  • Избягвайте негативното мислене и потапянето в песимистични емоции, за да запазите мислите си чисти.
  • Опитайте се да не влизате в спорове и конфликти през това време. Енергията на пълнолунието може да увеличи напрежението в обкръжението.
  • Важно е да избягвате вземането на рискови решения, не позволявайте на емоциите да контролират важните ви решения – дайте си възможност внимателно да обмислите ситуацията.
  • Препоръчително е да се въздържате от употребата на алкохол, тъй като той може да изкриви преценката ви и да ви накара да действате прибързано.
Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Предстои НАЙ-МОГЪЩОТО пълнолуние за 2023 – Синята Луна на 31 август преобръща съдбите ни:"

Какво мислите?