Бившата жена на Солтарийски му би шута и каза „ДА“ на… СНИМКИ

Бившата жена на Солтарийски му би шута и каза "ДА" на... СНИМКИ

Красивата бивша жена на Борис Солтарийски – Аделина, му би шута в началото на годината, а преди броени часове стана ясно, че е казала „ДА“ на новия си любим и се готви за сватба съвсем скоро.

Потвърждение за това е един от последните постове на изкусителната брюнетка в Инстаграм, където тя редовно споделя как протичат дните й и най-важното – къде. В случая – на плажа на топло и екзотично местенце, където няма дори намек за наближаване на зимата. И очевидно е на седмото небе от щастие!

От фотосите се вижда, че за да получи заветното „ДА“ новият й възлюбен й е паднал на колене, а Аделина вече се радва и на огромен пръстен с диамант. Кой е той – все още не става ясно, но сме сигурни, че много скоро и това ще се изясни от брюнетката.

Любопитна подробност е, че съвсем наскоро, вероятно непосредствено преди морската си почивка, моделката бе на парти по случай рождения ден на детето си, където се засече и с баща му – музикантът от „Ку-ку бенд“, с когото са запазили добрите си отношения въпреки раздялата./show.blitz.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бившата жена на Солтарийски му би шута и каза „ДА“ на… СНИМКИ"

Какво мислите?