Йоан Богданов – човекът с най-самовлюбените татуси сред популярните

Йоан Богданов - човекът с най-самовлюбените татуси сред популярните

Често хората татуират инициалите на любимите си хора. Буквите от имената на голямата любов, или пък датата на раждане на детето, се среща както сред известните, така и сред нормалните хора.

Има звезди, които си татуират и собствените букви, и те също не са една и две. От разпознаваемите личности у нас обаче за сега е известен само един случай, в който някой е татуирал два пъти своите инициали и на двете си ръце, при това забележете – без да има други татуси.

Йоан БогдановСтава въпрос за бившия футболист и фитнес модел Йоан Богданов, който след това се изявяваше като колега на Нойзи в 168 часа. Търсеният непрекъснато за мнение познавач на футболни срещи има ръкописното ЙБ на дясната китка, и латинското YB на лявата. И в двата случая татуировките му символизират единствено неговото име – Йоан Богданов.

32 годишния мъж набляга на интелектуалните си качества и от години постави в сянка имиджа на чалгарски плейбой от преди време, припомня Ко4.

Йоан Богданов татусиЙоан, който се бе обръснал нула номер по време на световното в Катар миналата есен, а месеци след това се появи с дълга руса коса на финала в Шампионската лига, сякаш не може да избяга напълно от футболиския си стил.

”Да татуираш не на едно, а на две места своите инициали, би подхождало на някоя плеймейтка или фолк певица. За да го стори мъж, то със сигурност той трябва да е почитател на такива”.

Кой е Йоан БогдановПодобни коментари най-често се срещат сред мненията на аудиторията.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Йоан Богданов – човекът с най-самовлюбените татуси сред популярните"

Какво мислите?