Асен Блатечки се нахвърли на сина си: Аутсайдер си! Спри да плюскаш

Асен Блатечки се нахвърли на сина си: Аутсайдер си! Спри да плюскаш

Той не спира да хока сина си Борил, че е отпрал мощно шкембе и огромни бузи. Въпреки че малкия тренира упорито, той не сваля килограми, а дебелее.

„Откъде го изкара този ящен ген? Майка му изкарва цял ден на купичка с варени зеленчуци, а той плюска като за последно“, тюхкал се мачото на родното кино.

Въпреки че двамата с Борил са много близки и той обожава баща си, момчето се стреснало от непрекъснатото хокане на баща си. Асен Блатечки обаче не се отказвал от възпитанието и близостта със сина си от Диляна Попова. Той го взимал със себе си на репетициите в театъра, за да му „набива канчето“.

Но намирал вина и в себе си. След като окончателно се разделиха с майка му и всеки си хвана нов партньор, Борил намерил спасение от стреса в….обилното хапване. И въпреки интензивното спортуване и медалите, които печелил, не отслабвал и грам.

Карате, хандбал и гребане били спортовете, с които баща му изваял тялото си и поддържал фигурата си стройна.

„Спри да плюскаш!Мацките не харесват дебелаци с шкембета. Не отслабнеш ли, ще си останеш аутсайдер!Виж ме мен, на 52 съм, но ми се лепят най-яките мацки“, така Блатечки стимулирал сина си, за да се откаже от обилното ядене.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Асен Блатечки се нахвърли на сина си: Аутсайдер си! Спри да плюскаш"

Какво мислите?