Горещи новини

Абитуриентът Янко шашна цял Пловдив, вижте как се появи на бала си СНИМКИ

Abiturientat Qnko ot Plovdiv

С много шум и колорит започнаха празненствата на абитуриентите от випуск 2024 в Пловдив.

На 23 май вечерта своето завършване отбелязват учениците от Професионална гимназия по хранителни технологии и техника. Те празнуват в хотел „Санкт Петербург“.

Завършващите тази година заложиха на официална визия и не изневериха на традицията да се появят с екстравагантен превоз.  Лъскави и модерни автомобили бяха предпочетени от повечето младежи, но Янко Стоянов не беше един тях. Той бе докаран в кофа на трактор.

„Аз съм селско момче и не исках да давам пари за скъпи коли. Момчето, което шофираше, е мой приятел и затова реших с него да дойда“, каза Стоянов пред TrafficNews.

Той поясни, че изборът на транспорт показва личния стил на всеки един от завършващите. Абитуриентът вече е решил с какво ще се занимава в бъдеще, като мисли да влезе в бизнеса с климатици.

Нежната Дечка Дечева пък бе докарана от тежкотоварен автомобил. Посланието, което отправя с тази хрумка към хората, е да не взимат себе си и живота твърде насериозно, а вместо това да се забавляват.

Напук на традициите се появи и Десислава Желязкова, която стъпи на червения килим пред хотел „Санкт Петербург“, облечена в костюм. Да вземе това решение всъщност се оказва фактът, че не е успяла да си хареса нито една рокля.

„Не се водя по тенденциите. Дори не съм се запознала какви са те“, каза с усмивка младата абитуриентка. Тя завършва ПГХТТ и ще продължи пътя на образованието си в Медицинския университет.

 Абитуриентите тази година масово заложиха на дълги тюлени рокли или в тъмна гама, или в меки пастелени цветове. Кавалерите пък се обърнаха към класическата визия. Изключения бяха тези, които бяха облекли спортни панталони или дънки.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Абитуриентът Янко шашна цял Пловдив, вижте как се появи на бала си СНИМКИ"

Какво мислите?