Горещи новини

Голяма промяна в живота на Мария Силвестър

Promqna v jivota na Mariq Silvestur

Коренна промяна настъпва в живота на Мария Силвестър, след като започва да снима предаването „Нов дом“.

Срещата с хора в нужда, към които трябва да отвориш сърцето и душата си, пренарежда изцяло ценностната система на водещата.

На финала тя решава, че трябва да завърши започнатото преди години висше образование по психология, за да може да разбира по-добре героите си.

И да им помага.

„Преживяването „Бригада нов дом“ е философско преживяване. То не само помага на хората, но в крайна сметка промени и моята представа за света“, разкрива наскоро Силвестър. И допълва:

„Забелязваш, че понякога един съвсем малък жест може коренно да промени някой живот“. Водещата установява, че в работа й има и голяма отговорност, и Мария винаги е готова да я носи на раменете си, пише „Марица“.

Мария Силвестър резна мераците на ухажор, защото се оказал без…

„Бригада нов дом“ ме научи на много. Много ме заземи и ме накара да се вгледам вътре в себе си и да си преподредя ценностите за това какво наистина е най-важно за живота“, казва Силвестър.

„Завърнах се да уча психология просто защото има нещо незавършено в миналото ми.. Явно съм в такъв етап от живота ми, в който отварям и затварям нови врати“, пояснява още синеоката красавица.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Голяма промяна в живота на Мария Силвестър"

Какво мислите?