Горещи новини

Мила Роберт хвърли българското знаме на земята, пловдивски адвокат заговори за съд

Mila Robert se gavri s tribagrenika

Певицата и актриса Мила Роберт отново провокира обществото с поведението и постъпките си. Само преди дни се проведе Sofia Pride, където Роберт бе гост изпълнител. 

По време на една от песните си тя сваля облечената от нея рокля с българския трибагреник, хвърля е на земята и отдолу се появява знамето на ЛГБТ общността.

Публиката радостно аплодира постъпката й, а тя с размах продължава да пее. По друг начин изглеждат действията й за потребителите на социалните мрежи.

Един от възмутилите се от видяното е й пловдивският адвокат Кристиян Гьошев, който заговори и за наказателна отговорност към действията на поп дивата, видя Plovdiv24.bg.

Ето какво написа той в личния си Фейсбук профил:

„Сега само искам да видя дали реакциите Ви срещу Мила Робърт ще бъдат такива, каквито бяха срещу музиканта ТОТО, например. Нали сте голям стожер на справедливостта? Щото да поругаеш знамето си е за съд, ама не фейсбук-съд!

Чл.108 ал.2 от Наказателния кодекс:

„Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, или знамето или химна на Европейския съюз, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева.“

Клипът вече се върти в мрежата и повечето хора осъждат постъпката й:

„Това е подигравка с националното знаме.

България е участвала в толкова битки и войни и няма пленено знаме.Тука една дето не я слуша главата да се изгаври със знамето ни.“

„Ако има държава прокуратурата да се самосезира“

„Ооо, Мила, в този момент хич не си ми мила, а направо ми идва да ти откъсна главата! Къде ти е акъла, а те харесвах!“

„Срамота е да хвърлиш българското знаме като стара дреха,за подобно нещо се ходи в затвора за дълго!“

 

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мила Роберт хвърли българското знаме на земята, пловдивски адвокат заговори за съд"

Какво мислите?