Горещи новини

Преди 20 години това беше едно обикновено момиче, а сега е фолк певица, „мината” от кого ли не

Predi 20 godini beshe obiknoveno momiche

Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти направи. Тази максима важи в пълна сила за Андреа, която вече 18 години е на попфолк сцената.

В интернет се завъртя снимка на певицата от времето, когато никой не я познаваше и се казваше Теодора. Прозвището й Андреа идва от фамилията й Андреева, тъй като тя се появи след колежката си Теодора, която наистина се казва така и така е и сценичното й име.

На въпросното фото Андреа е може би още в гимназията. Едва се разпознава, че е тя, тъй като ги няма множеството пластични операции и всякакви пластики по лицето и тялото й, с които се подвизава в наши дни.

По онова време Андреа е била доста по-слаба, на практика плоска в гърдите и по нищо не е загатвала с външния си вид, че ще става попфолк певица.

Преди да влезе в чалгата, младата Теодора е била порядъчно момиче, което много рядко се отдавало на плътски наслади. След като стана Андреа обаче нещата коренно се промениха.

Не е тайна за никого, че 37-годишната Андреа има огромен разврат зад гърба си. Едва ли някой се заблуждава, че не е изневерявала на Кубрат Пулев, а сега се прави на негова жертва.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Преди 20 години това беше едно обикновено момиче, а сега е фолк певица, „мината” от кого ли не"

Какво мислите?