Горещи новини

Нова снимка казва цялата истина за раздялата на Евгени и Валерия! Вижте къде ги спипаха папараците (СНИМКИ)

Nova snimka kazva za razdqlata na Evgeni i Valeriq

Сезон №2 на „Ергенът“ предизвика може би най-положителни емоции сред зрителите, защото финалът бе наистина като в приказките – принцът (т.е. Ергенът Евгени Генчев) се врече във вярност на своята Пепеляшка (разбирай Валерия Георгиева ) и двамата станаха (засега) единствената двойка, сформирана във въпросния формат у нас.

Разбира се, типично по български, жълти медии и недоброжелатели не спират с опитите да ги разделят. Периодично в пресата се появяват подобни твърдения, подкрепяни с „факти“.

Е, оказа се, че всички инсинуации са чиста лъжа, а една случайна снимка , направена от читател на Intrigi.bg, потвърди истината. Той изпрати на редакцията ексклузивна папарашка снимка на влюбените гълъбчета, които пътуват за Истанбул с автобуса.

„На границата турската граница ни спряха за проверки и се наложи да почакаме. Там видях Генчо и Валерия, люпеха семки до автобуса, докато чакат. Не са разделени“, разкрива нашият читател. На снимката двамата ясно се виждат – облечени съвсем кежуал като за по-дълго пътуване. Валерия, която е върл защитник на кучета и котки, пък е с тематична чантичка на лапички.

Валерия и Евгени Истанбул

Снимка: HotArena

Припомняме, че според широко разпространена конспирация двамата никога не са били двойка. За да съхранят интереса на зрителите и рейтинга на предаването Евгени и Валерия се престрували на влюбени и приемали гостувания в различни предавания. Папарашките снимки обаче не лъжат.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Нова снимка казва цялата истина за раздялата на Евгени и Валерия! Вижте къде ги спипаха папараците (СНИМКИ)"

Какво мислите?