Горещи новини

Нов малшанс! След женчото Сашо Кадиев… Таня отново с неосъзнат гей

Sled jenchoto Sasho Tanq pak s neosuznat gei

Таня Тончева е от малкото жени, които не обичат да имат истински мъж до себе си. Това си личи по господата, които пуска в леглото си.

Танцьорката стана популярна като жената до актьора Александър Кадиев, известен повече като Мамин Сашко. Тя му роди момиченце, но не след дълго той я заряза заради Ивелина Чоева.

Въпреки че има връзки с жени, Сашо Кадиев не е от най-мъжествените мъже. Когато беше по-млад, дори мнозина се съмняваха дали не е с обратни сексуални наклонности, тъй като интонацията на говора му тогава приличаше на тази на един пасивен гей.

Оттогава мина много време, Кадиев си оправи говоренето, за да пробие в телевизията, където Катето Евро го вкара преди 12 години, тъй като се видя, че няма таланта да се издържа само от театъра и киното.

Таня обаче продължава да търси женствени мъже. Новото й гадже се казва Бойко Иванов и работи като стилист по грим и прическа.

Самата му професия намеква, че не е мачо, понеже голяма рядкост е да срещнеш стилист, който не е хомосексуалист. Външният вид на Бойко не опровергава това.

Таня твърди, че е много влюбена в този мъж, който си прави прическа като на младеж, а е над 40-годишен. Дали детето й го одобрява за пастрок обаче?

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Нов малшанс! След женчото Сашо Кадиев… Таня отново с неосъзнат гей"

Какво мислите?