Горещи новини

Този път мама одобрява: Новата приятелка на Ергена Алек може да е над 30, но има яхта и приказна вила (СНИМКИ)

Novata na Alek ima qhta i vila

Всички, които са гледали трети сезон на „Ергенът“, си спомнят, че един от основните аргументи да зареже двете финалистки бе, че бяха прехвърлили 30-те, а Надежда имаше и дете. Е, оказа се, че възрастта не е чак такъв проблем за Алек Младенов , когато кесията на дамата е пълна!

Новата половинка на злополучния Ерген, която вече ви показахме и която отново е по-възрастна от него блондинка, се оказа червива от пари. Освен красива и умна, адвокатката  Царина Рускова , която риалити героят публично представи като свое гадже, се оказа и много богата.

Алек и Царина

Снимка: HiLIFE

37-годишната Царина разполага с невероятна къща край морето в Созопол. Решава да си я купи спонтанно, разказва самата тя.

Царина къща СОзопол

Снимка: plovdiv24.bg

къщата на Царина Созополис

Снимка: plovdiv24.bg

„Скромната“ вила разполага с басейн, веранда, а интериорът е обзаведен дизайнерски в преобладаващо бели тонове.

тузарска вила

Снимка: plovdiv24.bg

вила в бяло

Снимка: plovdiv24.bg

Като запалена къмпингарка (ах, какво съвпадение), адвокатката всяка година посреща Джулай морнинг на морето. По време на един от изгревите край Созопол се загнездва идеята за ваканционна къща и Царина бързо я осъществява.

Царина приятелка Ергена

Снимка: plovdiv24.bg

Закупува имота в скъпарския комплекс Созополис, но признава, че рядко й остава време да му се наслади заради натоварения си график.

Въпреки това си купува и яхта – логичното продължение на къща край морето. Заради 9-метровата красавица, както я нарича, Царина изкарва и капитански курсове.

жена управлява яхта

Снимка: plovdiv24.bg

По всичко личи, че заплатата й като адвокат е баснословна, a вероятно това е и една от причините майката на Алек да не роптае заради възрастта й.

Припомняме, че именно мама Ксения разубеди Алек с избора му в „Ергена“, тъй като момите били над 35 години – предпоставка за репродуктивни проблеми, ранна менопауза и т.н.

Въпреки тези забележки, новата половинка на Алек е именно на 37 години. Царина обаче е от сой! Завършила е международно икономическо право в Сорбоната във Франция с допълнителни квалификации в сферата на търговското право и търговския арбитраж. Говори френски, английски, немски и руски.

Ергенът гадже

Снимка: plovdiv24.bg

След прибирането си в България насочва вниманието си към стартиращи бизнеси, чуждестранни инвестиции и подпомагане на еко проекти, подобряващи средата в България.

Последните години интересите и усилията й се обединяват около каузи в сферата на медицинското право и здравната система в България, гласи част от биографията на впечатляващата блондинка.

„С Царина се запознахме след като излязох от предаването, в което участвах. Срещнахме се на събитие, свързано с автомобили – и двамата имаме увлечение към моторните спортове. Смешното е, че едно от нещата, което ни обедини, е, че не гледаме телевизия. А и много обичаме да пътуваме“, сподели Алек.

Явно мама Ксения се е примирила с факта, че синът й си пада по дами над 35 и все пак му е разрешила да излиза с какичката, разкри сайтът Intrigi.bg.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Този път мама одобрява: Новата приятелка на Ергена Алек може да е над 30, но има яхта и приказна вила (СНИМКИ)"

Какво мислите?