Синът на Мария Игнатова „като две капки вода“ с баща си

Sinut na Ignatova kato dve kapki voda s bashta si

Чаровната Мария Игнатова винаги е била пред погледите на почитателите си. Макар и рядко, тя все пак показа порасналия си син.

Повечето от нас я свързват с Димитър Рачков. Далеч преди да го срещне обаче, Мария бе щастливо омъжена за бизнесмена Петко Димитров, който пък в момента е още по-щастливо женен за танцьорката Яна, с която се залюбиха покрай „Денсинг старс“ и имат двама сина.

От връзката си с Петко водещата на „Господари на ефира“ има син – Виктор, когото обаче много рядко показва в социалните мрежи.

„Детето ме учи на мъдрост и търпение“, призна наскоро телевизионната водеща, която отдавна не живее с Димитров. Настоящата му половинка, Яна, се грижи като родна майка за порасналия вече тийнейджър наред с двамата си сина от Димитров.

Баща и син са като две капки вода напук на максимата, че момчетата приличат на майка си. От снимка, която публикува съвсем скоро гордия баща това е видимо.

Синът ми вече е голямо момче, което дори ме успокоява при поредната публикация с лъжи от жълтите медии, похвали се Игнатова, която е забранила на приятелите си да коментират написаното за нея. Самата тя приема с насмешка тези писания, които е омъжваха и развеждаха няколкократно. Според тях и сега е в развод с настоящия си съпруг Нойзи.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Синът на Мария Игнатова „като две капки вода“ с баща си"

Какво мислите?