Горещи новини

Марая, отпусни я тая уста, бе!.. Щерката на Мара Отварачката втрещи мрежата с нелепост на РД! (СНИМКИ)

Maraq vtreshti za rd

Щерката на Мара Отварачката е рожденичка и става на 16 години днес. Да е жива и здрава Марая, но по-малко да копира чалгарката, пожелават й потребители в нета, макар че за това, уви, е доста късно.

Тийнейджърката отдавна се опитва да пунтира родителката си като й подражава във всичко, особено във визията, стойките, чупките и… да си го кажем направо… в откровената простотия. Мария отдавна е показала, че тази простотия си я носи – от връзките си с откровено дебилни мъже, до това да търпи същите тези мъже да я бият. За пари, разбира се, то иначе търпи ли се…

Марая постоянно е около Мария, живее с нея и с мъжете й, следи всяка нейна постъпка и резултатите са налице. Снощи след полунощ Мария качи снимки на своята рожденичка като й пожела здраве и щастие, разбира се… Забравила е обаче да й пожелае да бъде себе си и да не се прави на кифла от рано.

Потребители буквално емнаха Марая още от първите минути, а причината бяха устните й. И на двете снимки девойката ги е издала напред и ги е нацупила ала кокоше дупе, явно се смята за много секси и вървежна така.

„Отпусни я тая уста бе, моме! Какво си се накокошинила като някаква мисирка?! Млада си, даже още дете, къде бързаш да пораснеш и да одъртееш… щото само кукувици като Марийка ти се снимат така и си вярват, че селото е излязло от тях“, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Марая, отпусни я тая уста, бе!.. Щерката на Мара Отварачката втрещи мрежата с нелепост на РД! (СНИМКИ)"

Какво мислите?