Горещи новини

Юлиян Цолов се разплащал на кредиторите с жена си Славена Вътова?

Yulian Conov se razplashtal sas Slavena Vatova

Юлиян Цолов е преотстъпвал красивата си съпруга на свои бизнеспартньори, на които дължи пари. Така Славена Вътова покривала част от дълговете на мъжа си, коментират в моделските среди.

От години се носят слухове, че преди да стане семейна жена, Мис България е фигурирала в каталог за скъпоплатени моделки, на които, разбира се, не искаме да вярваме. В светските среди се коментира, че Цолов сам решил да предлага красивата си жена на хората, на които дължи пари, като така те опрощавали част от борчовете му, дочу „Уикенд”.

Припомняме, че преди половин година прокуратурата привлече към наказателна отговорност 49-годишния Юлиян Цолов за 11 измами, при които са нанесени вреди на търговски дружества на обща стойност 774 384 лева. Мъжът на Вътова поддържал високия им стандарт на живот с чужди пари. През юни мъжът получи присъда и в България.

Юлиян Цолов, наричан българския вълк от Уолстрийт трябва да плати на свой клиент близо 94 000 лв. за несвършена по договор работа между търговско дружество на Цолов и такова на клиента, постанови Софийският градски съд. Освен това Цолов трябва да прати и неустойка за неизпълнение на контракта от 18 768 лв., както и близо 21 000 лв. разноски по делото.

Цолов сключил с дружеството-клиент договор за предоставянето на услуги, свързани с ползването на софтуер и платформи за интернет търговия и тяхната поддръжка. Според съдебния състав от доказателствата по делото се оказва, че възложителят е изпълнил задълженията си, като е заплатил на Юлиян Цолов над уговореното възнаграждение и допълнително, уточнено в подготвен анекс, преди да бъде подписан. Срещу това не е получил услуга.

Срещу Юлиан Цолов тече и наказателно дело в Софийския районен съд.

По него той е обвинен за измами в размер на над 770 000 лв. Цолов вече е осъждан и е излежал присъда от 4 г. затвор в САЩ заради измами на фондовата борса. Оттам идва и прякорът му.

Мъжът на Славена е изпечен мошеник, демонстриращ луксозен стандарт на живот, който по принцип не може да си позволи, но благодарение на различни измами спрямо приятели и познати се сдобива с пари за известно време. Той им обещава участие в уж големи и перспективни проекти, за които обаче лично не влага нито лев. След това тези проекти се провалят, тъй като изхарчва парите за лични нужди, завлича инвеститорите си – докато ножът не опре в кокала.

Очевидно Юлиян се е запознал със Славена в момент, в който е излъгал поредния приятел да инвестира при него. Тя е помислила, че е ударила шестица от тотото с него и веднага му родила деца. Миската отдавна знае за проблемите на любимия си и още преди няколко години го беше напуснала заради заможния политолог Слави Василев, но любовната й афера бързо претърпя крах. Вътова се върна при мъжа си с подвита опашка, но семейното им щастие не трая дълго и двамата отново се разделиха.

Според източник на „Уикенд“, семейното жилище в центъра на София те са продали на Азис. Последните общи снимки на Славена и Юлиян са от 15 септември 2021 г. След тази дата красавицата не се е показвала публично с мъжа си. Носят се слухове, че се е върнала при бившия си любовник Иво Ториното.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Юлиян Цолов се разплащал на кредиторите с жена си Славена Вътова?"

Какво мислите?