Кога порасна и тя! Дъщерята на Мария навърши 16 и събра погледите със секси-визия (СНИМКИ)

Dushterqta na Mariq navurshi 16 godini

Няма и следа от малкото момиченце, което участваше в клиповете на гласовитата си майка. Днес дъщерята на поп фолк-певицата Мария е вече истинска млада дама, при това е напълно наясно със собствените си качества и сексапил.

Марая навърши 16 на 28 юли и вече е тийнейджърка.

Рожденият ѝ ден бе отбелязан и в Инстаграм, като майка ѝ сподели снимки на порасналата си щерка. Освен това Мария избра да ѝ пожелае да е здрава, без да се разпростира в още пожелания. Разбира се, не пропусна да сподели също, че я обича. Къде и как девойката е прекарала празника, певицата не сподели.

Марая рожден ден
Снимка: Инстаграм-профил MARIA (@maria_official_bulgaria)

Предвид известността на майка си Марая все по-често се появява в публичното пространство. Вече на 16 тя поразително прилича на Мария от младите ѝ години, когато не бе загубила естествения си чар покрай корекциите. Двете често се показват заедно и най-вероятно лятото ще прекарат на морето.

Марая Андонова

Снимка: Инстаграм-профил MARIA (@maria_official_bulgaria)

В момента певицата споделя най-често кадри от почивката си. Лятото е в разгара си и отсядането край морския бряг може да ѝ позволи да съчетава работата с удоволствието. 16-ият рожден ден на Марая явно ги хваща на ваканционна вълна, когато плажовете и басейните са начин да убиеш времето си в жегите.

Марая на Мария

Снимка: Инстаграм-профил MARIA (@maria_official_bulgaria)

Дали брюнетката ще сподели още снимки от празника на дъщеря си, предстои да разберем. Все пак веднъж се става на 16, а и за момента драмите в любовния ѝ живот сякаш приключиха.
Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Кога порасна и тя! Дъщерята на Мария навърши 16 и събра погледите със секси-визия (СНИМКИ)"

Какво мислите?