Егати бабата: Нели Атанасова се показа с новородената внучка, а на мъжете им окапаха ченетата! (СНИМКИ)

Егати бабата: Нели Атанасова се показа с новородената внучка а на мъжете им окапаха ченетата! (СНИМКИ)

Преди малко повече от седмица настъпи най-щастливото събитие в семейството на Александър Сано и Нели Атанасова. А именно – Нели стана баба за първи път. Баба… представяте ли си?! Щото ние още не можем…

Синът й Иво Карамански се сдоби с първата си рожба от годеницата си Антоанет Пепе, за чийто три предишни деца той отдавна се грижи по-добре и от биологичен баща. Антоанет роди малката Беатрис, която въпреки че не кръстиха на Нели, е най-голямата й радост.

Днес Атанасова се показа за първи път с внучка си в ръце и се зарече, че ще я закриля и ще я обожава цял живот. На снимките личицето на бебето отново не беше закрито, което за енти път доказва, че семейството не робува на суеверия. Още повече пък сега, когато и Саното обяви, че се прибира и всички се чувстват защитени.

Докато той си дойде обаче, Нели получи хиляди комплимента, че и неприлични предложения от мъже, които не могат да повярват, че е станала баба. „Егати бабата, бате! Да ми падне тая баба, ще я скъсам от… и хич ми не требе по-млада“, пишат потребители в нета.

Всъщност Нели Атанасова е минала 50-ака, тя е по-голяма от Александър Сано, който е на 47 лазарника, но изобщо не й личи. Изглежда прекрасно и много по-млади жени само могат да й завиждат.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Какво мислите?