Наталия Симеонова щастлива: Прекрасно е да се върнеш в тялото, което си имала!-Снимка

Наталия Симеонова щастлива: Прекрасно е да се върнеш в тялото което си имала!-Снимка

Бившата половинка на Денис Ризов – Наталия Симеонова сияе и цъфти напоследък. Причината за това обаче не е нова любов – вари я, печи я, тя си остава влюбена в бившия си мъж.

За сметка на това обаче една друга раздяла я направи щастлива и това е раздялата с цели 15 килограма от теглото й.

Да, Наталия най-после успя да влезе във форма, но се е зарекла да не спира дотук, защото иска да свали още 8-9 килца, но постепенно. Симеонова сподели и начина, по който се е вталила като той не включва нищо екстремно, още по-малко опасни инжекции или хапове.

„Започваш да редуцираш храната, която приемаш. Всеки път се питам – добре, това полезно ли е за мен, ще зарадвам ли организма си с него. И ако отговорът е да, ям го. Понякога си позволявам и забранени неща, за да не мъча тялото си, но е рядко. Започнах и да спортувам, защото без движение може да се отслабне, но кожата ти ще висне и се получава грозна гледка“, казва Наталия.

Тя също така обясни, че е започнала да не мисли толкова за ядовете, а да се концентрира върху положителните неща и тези, които я радват.

„Отървавам се от хора, които не ми пасват, спрях да се чувствам виновна за това и да бъда длъжна. За нищо не сте длъжни, освен на себе си. Длъжни сте да правите онова, което ви харесва, разбира се, без да пречите другиму“, категорична е Наталия.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Наталия Симеонова щастлива: Прекрасно е да се върнеш в тялото, което си имала!-Снимка"

Какво мислите?