НЕЕЕ!!! Катето Евро попиля Сашо Кадиев: Пък на моя Сашко му е НЮ-НЮ… (ВИЖ РЕЗИЛА ТУК)

НЕЕЕ!!! Катето Евро попиля Сашо Кадиев: Пък на моя Сашко му е НЮ-НЮ... (ВИЖ РЕЗИЛА ТУК)

Неее!!! Само това не бяхме очаквали от Катето Евро, макар да си я знаем каква е дивачка и че няма никакъв „цип“ на устата.

Този път шеметката стигна далеч, като попиля собствения си син Сашо Кадиев, когото боготвори. В случая обаче го срина със земята.

Във видео, което пусна в нета, Катето Евро гледаше Олимпиадата в компанията на сина си и коментираше изявата на 21-годишния Антъни Амирати, който опита да вземе златото на висок скок, но в последния момент се закачи за гредата с мъжкото си достойнство и се получи доста кофти ситуация. Заради това той завърши чак на 15-то място в надпреварата.

„Ейй, как ме е яд ама… Видя ли Саше, видя ли какво стана?! Ако беше ти на негово място, щеше да станеш първи, защото няма какво да ти се закачи. Ух, ама много ме е яд“, изпляска го Катето, а Сашко първо се облещи, а после прихна в кикот.

Добре, че последователите и на двамата знаят какви са майтапчии и не приемат като чиста монета задявките им, иначе щеше да е адски конфузно за Кадиев, който след броени дни ще става и младоженец.

Сигурни сме обаче, че все ще се намерят зевцеци, които да го бъзикат с това известно време и да подхвърлят, че… ей на – няма нищо в гащите, щото му е ню-ню.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "НЕЕЕ!!! Катето Евро попиля Сашо Кадиев: Пък на моя Сашко му е НЮ-НЮ… (ВИЖ РЕЗИЛА ТУК)"

Какво мислите?