Ето защо не се показваха толкова дълго: Гаджето на Джизъса – Ивана, взриви с новина! (ВИЖ ТУК)

Ето защо не се показваха толкова дълго: Гаджето на Джизъса - Ивана взриви с новина! (ВИЖ ТУК)

Месеци наред не бяхме чували нищо за Благой Георгиев и Ивана Главчева. Абсолютно нищо.

Двамата сякаш потънаха вдън земя и това се прие повече от странно, защото знаем, че Джизъса има навика да се перчи с гаджетата си по снимки и да показва колко са „хепи“ и в какъв лукс минава ежедневието им.

Този път обаче нищо. И именно затова се заговори, че двамата са се разделили бързо, бързо… Е, оказа се, че не е така. Връзката на Ивана и Благой продължава (пък и смее ли той да й кръшне, след като татко й е приятелят му Ванко 1). Просто Главчева не се концентрира основно върху Георгиев, а върху себе си и кариерното си развитие.

Да, да, правилно четете – макар да не й е необходимо да работи, Ивана е започнала да се труди в една от фирмите на баща си и в момента е брокер на недвижими имоти. Тя предлага луксозни къщи на кандидат-купувачите и всички около нея признават, че има нюх за тази работа и се справя чудесно.

Ивана Главчева била убедена, че жената не бива да зависи от мъжа, дори той да е богат, какъвто Джизъса отдавна вече не е… и трябва да може сама да вади парите си.

„Дори половинката й да може и да иска да покрива всичко, жената е добре да има нещо настрани, за да не става зависима“, казва Ивана и е напълно права.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето защо не се показваха толкова дълго: Гаджето на Джизъса – Ивана, взриви с новина! (ВИЖ ТУК)"

Какво мислите?