Рожденичката Ивана Главчева: Благой ли?! Той е изпята песен! (ето кое е новото й гадже – СНИМКИ)

Рожденичката Ивана Главчева: Благой ли?! Той е изпята песен! (ето кое е новото й гадже - СНИМКИ)

Въпреки че от месеци не са пускали и една обща снимка, последователите на Благой Георгиев и Ивана Главчева още вярваха, че двамата са заедно.

Смятаха, че крият личния си живот, за да не дават поводи за клюки и интриги, но истината се оказа различна. Къде ти Джизъса да има гадже и да не се изфука в мрежите…

Реалността обаче е друга. И тя беше разкрита от щерката на Ванко 1, навръх 22-ия й рожден ден, който отпразнува с новия си приятел. Да, Ивана Главчева отдавна не е с Благой, но не е счела за необходимо да уведомява широката общественост – не са семейна двойка все пак.

„Благой ли?! Той е минало, изпята песен. Да е жив и здрав!“, пожела му мацката и отказа какъвто и да било допълнителен коментар. Вместо това показа, че е щастлива и обгрижвана от новия си мъж, който е доста по-млад от Благой и много по-романтичен и щедър.

За празника на Ивана той я изненада с разкошен букет от рози и разбира се, скъп подарък, който Главчева не пожела да афишира, защото това са твърде лични неща. Тя посрещна рождения си ден на планина с любимия, докато Благой е на Свети Влас с приятели.

„Хората трябва да знаят просто, че тя е щастлива и че намери готино, а и доста богато момче. Но не в това е въпросът, а в отношението, защото Благойчо няма такова към жените“, коментират и близки до нея.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Рожденичката Ивана Главчева: Благой ли?! Той е изпята песен! (ето кое е новото й гадже – СНИМКИ)"

Какво мислите?