Алекс Богданска бясна: Дани Петканов публично разказа какъв с*кс прави! (Имаш син, не те ли е срам – врещи моделката)

Алекс Богданска бясна: Дани Петканов публично разказа какъв с*кс прави! (Имаш син не те ли е срам - врещи моделката)

„Ти си откачил напълно! Жегите ли те удариха, какво ти стана?! Имаш син – не те ли е срам от него да говориш такива простотии?!“, врещяла по бившия си Алекс Богданска, повече от бясна.

А причината е, че Даниел Петканов наистина изкука и тръгна да разказва публично на потребителите в мрежите какъв с*кс прави и как го обича…

Преди ден Лудия репортер разкри, че видиш ли, най-много гледал на жените не бюста, а задника и ако той му хареса, направо можел да я „сцепи“ на място. Той се похвали, че го правил на различни места и не му дремело дали ще е в колата, в киното, че и дори в кенефа на някое заведение.

„Обичам да се разнообразява в позите и в местата, такъв съм си – пълен с адреналин“, хили се идиотски Петканов, докато на бившата му й се уголемиха очите от шока.

Близки до Богданска разкриха, че тя едва издържала да не отиде лично при Даниел, за да му трие сол на тиквата, но после се кротнала и се задоволила с гневно съобщение по Месинджър.

„Вярно е, че синът им Габриел вече е голям и е резил да слуша от баща си такива неща, но пък може и Алекс още да изпитва някакво необяснимо чувство на ревност“, коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Алекс Богданска бясна: Дани Петканов публично разказа какъв с*кс прави! (Имаш син, не те ли е срам – врещи моделката)"

Какво мислите?