Карлос Насар: По това време миналата година дори не можех да ходя

Карлос Насар: По това време миналата година дори не можех да ходя

Грандиозно посрещане организираха на златния медалист от Олимпиадата в Париж Карлос Насар.

Със скандирания „Българи, юнаци!“, питка, мед, шампионски венец и гайдари. Десетки искаха да се докоснат до големия ни спортист на летището. Той обеща да се върне със злато и спази обещанието си

Голяма мечта, мечтано посрещане… Благодаря на всички, които ме уважиха. Тръгнах с празни ръце, но сега ръцете ми са пълни със златото, което исках. Сърцето също! Желая на българите да бъдат здрави и да преследват мечтите си. Част от магията на Олимпиадата беше абсолютно всички емоции да изпитваш, затова е доста объркващо, но като знам, че цял народ стои зад мен, не ми дава право да се откажа. Това бяха първите му думи на българска земя.

Може би малцина около него знаят за огромните трудности, през които премина и съмненията, дали въобще ще се изправи на крака и ще продължи със спорта.

По това време миналата година дори не можех да ходя. Като се връщам в спомените назад – радвам се, че минах през всичко това и успях да се справя. Струваше си!

В момента искам никога да не се събуждам, но идват нови сънища и искам да се сбъднат и те. След седмица започвам отново тренировки. Има световно първенство в края на годината в Бахрейн. Трябва да се върна и в моя клуб в Германия. Имам още 4 състезания до края на годината в Бундеслигата. Да, няма и една седмица почивка. Аз съм се захванал да правя това, което обичам и не мисля, че се лишавам от нещо.

Вечно усмихнатото момче беше на ръба да спре с вдигането заради нарязано сухожилие.

Вкъщи съм, случи се един битов инцидент. Отзад на крака всичко ми е срязано. По-добре съм вече, операцията мина успешно, благодарение на д-р Нешев. Полагат се грижи за мен. Федерацията е супер много загрижена, в лицето на Ариф Маджид и Неделчо Колев. Надяваме се на най-добри резултати при възстановяването, коментира тогава лаконично той..

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Карлос Насар: По това време миналата година дори не можех да ходя"

Какво мислите?