Христо Шопов с първи думи, след като заплашиха сина му

Христо Шопов с първи думи след като заплашиха сина му

„Един интелигентен човек, а камоли дама, никога не би си позволила такъв речник“, коментира Христо Шопов пред „Ретро“ относно заплахите и обидите, насочени към сина му Наум от участничка в „Ергенът“.

„От вас разбирам за тази неприятна ситуация“, сподели Шопов-старши, като призна, че не гледа шоуто.

„Наум, ла*но миризливо. Ти изкарваш хонорара си –благодарение на мен. Ядеш хляб – благодарение на мен. Храниш семейството си и сополивото си лапе–благодарение на мен. Дръж се с уважение! И без това от теб нищо не става и си некадърен, скоро и без тази работа ще останеш. Спокойно, вижда му се краят. Боклук“.

Това написа скандалната юристка Силви от третия сезон на „Ергенът“ под публикация на Наум в социалните мрежи.

Нейната гневна реакция бе предизвикана откратко видео на Наум Шопов, в което свири на хармоника, пожелавайки спокойна вечер на последователите си. Макар видеото да беше качено по време на излъчването на шоуто и да беше доста актуално за времето си, изглежда, че риалити героинята едва сега го е открила.

Силви, която по време на участието си в „Ергенът“ използваше хармониката, за да плени сърцето на Алек, явно възприе видеото на Наум като лична подигравка. Вместо да спечели симпатии, нейните изпълнения с инструмента по-скоро създадоха страх у останалите моми в шоуто, които я подозираха в практикуване на магии и облъчване с негативна енергия. Това възприятие се засили още повече, когато тя започна да ръси обиди под поста на Наум. „

По време на шоуто ексцентричната юристка често изпадаше в нервни кризи, отправяйки заплахи и обиди с невъобразими епитети, което в крайна сметка доведе до отстраняването ѝ от предаването. Нейните действия под публикацията на Наум допълнително потвърждават опасенията на зрителите.

   
Наум Шопов

Обидената ергенка Силвия

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Христо Шопов с първи думи, след като заплашиха сина му"

Какво мислите?