Ето го мъжа на Георги Христов (СНИМКИ)

Ето го мъжа на Георги Христов (СНИМКИ)

Певецът вече 15 години е неразделен със съдията Йордан Раденков

„Има човек до мен, който ме прави безкрайно щастлив. Човек, който ме зарежда и когото обичам истински”, заяви в последното си интервю Георги Христов и остави в недоумение феновете си. Той не уточни кой е обекта на чувствата си, нито пола му. Оказва се, че гласовития изпълнител не лъже – наистина си има сърдечна тръпка.

Според източници на „Уикенд”, Георги Христов продължава да върти има сърдечни отношения със скандалния съдя от Агенцията по вписванията Йордан Раденков, който през 2017 г. бе заловен с подкуп от 4000  лева, а малко след това търка наровете в ареста в продължение на седмици. Появиха се слухове, че са се разделили, но те се оказаха безпочвени.

Двамата не можели да дишат един без друг. И макар че връзката им била на близо 15  години, преминаваща през съответните приливи и отливи на любов, винаги намирали повод да се чуят по мобилните телефони в късните часове на нощта. Двамата не живеели заедно, защото иначе бързо стигали до дрязги по битови поводи. Разговорите „по жицата” били дълги и напоителни.

Според техни близки винаги Жоро говорел повече. Той бил по-темпераментния във връзката. Често инициирал скандал без да иска. После се извинявал, съжалявал и обещавал да не се повтори. Съдията Йордан Раденков, който бил по-мълчалив, бил доста отстъпчив и прекрасен слушател.

Спорове в модерната двойка не липсвали. Карали се за какво ли не – от битовизми до това кой с кого да общува и с кого да не общува. Раденков отстъпвал и прощавал всяка по-остра дума на любимия си, който на моменти изригвал словесно като вулкан и бил безкомпромисен към другия. Естрадната икона често ходи на почивка в съседна Гърция, където житейският му спътник имал къща, купена преди години.

От време на време Георги Христов обичал за пуска „партенки” за себе си, като казвал, че има ново гадже, че е бисексуален, че е спал с блондинки и какви ли не щуротии, за да предизвика ревност и интерес към себе си. В емоциите си стигнал до там да разказва за тайнствен син, роден от руска балерина в неизвестно за приятелите му време, както и за дете от своя почитателка. В тези „сензации” нямало и капка истина.

Най-дългата раздяла между двамата била около месец, когато съдията бе зад решетките.

Георги Христов бил убеден, че любимия му човек е невинен. Певецът разяснявал, че приятеля му е набеден, макар че при обиска в тузарския му апартамент бяха намерени още близо 35 000 лева в брой, дадени очевидно като подкупи. Изпълнителят подкрепил мъжа си да води дело в Страсбург срещу държавата ни заради ареста, но нещата не се получили.

Докато съдията Йордан Раденков бил в затвора, починала майката на Георги Христов. Певецът бил съкрушен и дори решил, че вина за внезапната кончина на жената имат и неволите около Данчо, защото тя се притеснила силно за бъдещето му. Последвал поредния скандал, но с времето и той бил „потушен” и забравен.

С днешна дата мъжете отново били заедно и се радвали на близостта си, без да предприемат по-сериозни стъпки на обвързване като гей брак в чужбина в страни, където това е разрешено, сред които е и любимата им Гърция.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето го мъжа на Георги Христов (СНИМКИ)"

Какво мислите?