Нищо чудно, че не му стана с Мария Илиева и Мика Стоичкова! Иво Аръков откри жената в себе си, вече е „кифла”

Нищо чудно че не му стана с Мария Илиева и Мика Стоичкова! Иво Аръков откри жената в себе си вече е „кифла”

Иво Аръков продължава трансформацията си в жена, която започна преди година.

Тогава той си избели зъбите, за да изглежда като апетитна хапка за орална любов, но не на жена, а на мъж. Това му отреди място в мокрите сънища на много хора от ЛГТБ обществото.

Наскоро 37-годишният актьор прибегна и до подмладяващи процедури. Той си опъна бръчките на лицето чрез инжекции с ботокс, което е присъщо на жените, при това на най-суетните.

Аръков падна много ниско с тези разкрасителни процедури, тъй като изглежда като мазна мъжка „кифла” и вече няма нищо мъжествено в него, не че някога много е имало. Макар вече да е баща, актьорът си остава непорастнал в много отношения.

Преди 10 години всички се смяха на Евгени Минчев, когато той беше с Иво във „ВИП Брадър” и опита да го сваля. Тогава лордът се аргументира с това, че според него Аръков е скрит гей. Дори каза, че се носят слухове, че връзките на актьора с Мария Илиева и Мика Стоичкова са се провалили, защото той често не е могъл да го вдигне.

Цяло десетилетие по-късно Иво Аръков изглежда още повече като гей. Той върви по стъпките на Благо Джизъса, който не е гей, но е мъжка „кифла” и живо посмешище, срам за всички мъже.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Нищо чудно, че не му стана с Мария Илиева и Мика Стоичкова! Иво Аръков откри жената в себе си, вече е „кифла”"

Какво мислите?