Орлин Горанов се сбогува с „Последният печели“, вижте какво каза на новия водещ Камен Во

Орлин Горанов се сбогува с "Последният печели" вижте какво каза на новия водещ Камен Во

Орлин Горанов се сбогува с „Последният печели“. Водещият го направи чрез публикация в социалните си мрежи, след като стана ясно, че вече няма да е част от предаването по БНТ и се обърна към новия водещ Камен Во.

„Скъпи приятели, от новия телевизионен сезон няма да бъда част от „Последният печели“. За мен да водя това предаване беше едно вълнуващо пътуване – пише Горанов в поста си. – Благодаря за всяка една среща с тези умни хора, благодаря на зрителите, че ме приеха в домовете си, благодаря и на БНТ за доверието. Желая успех на новия водещ и мой приятел Камен Воденичаров. Прегръдки, Орлин Горанов“, завърши певецът.

„Много отговорно и трудно е да застанеш на място, където е имало толкова добър водещ като Орлин Горанов, който освен това е изключителен и много популярен певец. Малко се притеснявам как зрителите ще възприемат тази промяна“, коментира Воденичаров по БНТ.

Играта ще има нов регламент и промяна в някои от кръговете. По думите на Воденичаров въпросите ще бъдат с по-широк хоризонт, по-завладяващи, а съдържанието им ще продължи да бъде проверявано поне от 3 източника.

Стартът на новия сезон на „Последният печели“ е на 9 септември.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Орлин Горанов се сбогува с „Последният печели“, вижте какво каза на новия водещ Камен Во"

Какво мислите?