Не си взе поука: Диона се снима как чертае линии в колата

Не си взе поука: Диона се снима как чертае линии в колата

„Спокойно! Не е това, което си мислите“, увери скандалната певица Диона в опита си да рекламира нова енергийна напитка, която се приема… през носа. Чрез шмъркане! И добави, че напитката на прах била напълно легална. Отдъхнахме си.

Изпълнителката на „Кинтите на тати“ засне рекламното видео в колата си, пише Intrigi.bg. Прахчето е върху дисплея на телефона и Диона грижливо очертава линийките с пластмасова карта.

„Това е новата енергийна напитка – абсолютно законна и напълно безвредна. Приемът става през носа, защото така по-лесно се абсорбира от тялото“, информира Десислава Сашова, както е истинското й име. Очевидно към комплекта се предлага и мини тръбичка, за да не се налага потребителите да шмъркат напитката с 20-олевки.

Разбира се, Диона неслучайно е избрана за реклама на скандалната напитка. Паметливите ще си спомнят, че само преди няколко месеца изпълнителката бе арестувана заради шофиране под въздействието на забранени субстанции. Законът предвижда ефективна присъда за подобно деяние, но към момента певицата си е на свобода. И свободно рекламира по-законни продукти на пазара.

„Ти си срам! Ти си дъно! Имаше възможност да си вземеш поука, навира се по предавания да ревеш и да се жалваш! Ама, си дъно! И завинаги ще си останеш! Срам си!“,

„Ужасно е! Ти, като популярен човек, трябва да знаеш какво може и какво не е редно да рекламираш! Просто те следват малки и подрастващи деца! Замисли се, преди да приемеш подобни реклами!!!“, гласят част от най-цензурираните коментари под „оригиналната“ рекламка.

Интернет потребители са се мобилизирали да премахнат въпросната публикация, докладвайки за неуместно съдържание.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Не си взе поука: Диона се снима как чертае линии в колата"

Какво мислите?