Белгийска шофьорска книжка на промоция само за 999 лв.

Белгийска шофьорска книжка на промоция само за 999 лв.

Продължават да се появяват измамници, предлагащи експресно издаване на шофьорска книжка, както и диплома за завършено средно и висше образование.

Скандалната практика става все по-разпространена, а желаещите да се възползват от нея – все повече.

Множество профили предлагат тази възможност, но този път към „обявата” са предоставени и телефонен номер, както и снимки на вече издадените фалшиви документи, съобщава „Трафик нюз„.

Свидетелство за управление на моторно превозно средство, с което снабдяват желаещите е „издадено” в Белгия. По този начин по-трудно би могло да се проследи при проверка дали шофьорската книжка е истинска, споделят хора, които са попаднали на тази оферта.

Освен това са предложили и промоция, като ако предния път цените варираха между 1500 до 2000, то сега необходимата сума е 999 лева. При контакт с измамниците им е било съобщено, че шофьорската книжка, която ще получат е белгийска.

Услугата се предлага без необходимо полагане на изпити и се разпространява във Фейсбук. Подобни измамници търсят клиенти в социалните мрежи, като правят страници и рекламират услугите си.

Мошениците обещават получаването на „легалните” документи срещу плащане, но в най-честите случаи освен човек да изгори с немалка сума пари – насреща не получава нищо. В коментарите под публикацията има и заинтересовани потребители, които питат срещу каква сума се изпращат.

Припомняме, че цената, на която се предлага въпросната услуга варира от 1500 до 2000 лева.

Блиц

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Белгийска шофьорска книжка на промоция само за 999 лв."

Какво мислите?