Щракнаха ги! Мария и Рачков заедно на вечеря – по-усмихнати от всякога (СНИМКА)

Щракнаха ги! Мария и Рачков заедно на вечеря - по-усмихнати от всякога (СНИМКА)

Вече е ясно, че Димитър Рачков и Мария Игнатова, които доскоро избягваха да се появяват на едни и същи места заради общото си минало, ще застанат рамо до рамо в новото шоу по Нова ТВ „Пееш или лъжеш“. И не само това!

Двамата зарадваха общите си фенове, които все още таят надеждата, че любимците им отново ще се съберат в живота, като публикуваха снимка от обща вечеря.

На кадъра и Митко, и Мария изглеждат много щастливи и не личи да има противоречия между тях.

Мария и Рачков вечеря

Снимка: kliuki.net

И двамата ще участват в новото шоу по Нова „Пееш или лъжеш” което стартира през септември. Митака ще се изживява като водещ, а Игнатова ще е част от панела. Ще бъде съветник заедно с Иван и Андрей.Двамата също са били на въпросната вечеря заедно с продуцента на шоуто Кико, който на шега подмята многозначително:”Започваме с вечеря, но да видим как ще завършим!”

След раздялата си с Мария Митко се впусна във връзка с доста по-младата от него Анита. А Игнатова бързо сключи брак с вечно намръщения публицист Ивайло Цветков – Нойзи. В последствие и Рачков разтури връзката си със силиконовата сексбомба. А Мария окончателно се е разделила със съпруга си.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Щракнаха ги! Мария и Рачков заедно на вечеря – по-усмихнати от всякога (СНИМКА)"

Какво мислите?