Горещи новини

Три дами на мястото на Деси Стоянова в „Преди обед“

Tri dami na mqstoto na Desi Stoqnova

Както зрителите вече знаят чаровната Деси Стоянова, която години наред бе водеща на сутрешното предаване на БТВ напусна телевизията и оттам пазеха в дълбока тайна кой точно ще заеме мястото й.

Денят дойде и тайната бе разбулена. Оказа се не една, а три дами ще вършат работата на дългогодишната водеща.

Към Петър Дочев се присъединяват Франциска Йорданова, Зейнеб Маджурова и Оля Малинова. Те ще споделят със своите гости истории, преживявания и опит, ще разказват за света навън така, както го правят добри приятели, разкриват от телевизията. Петър ще задава тон за деня, а неговите „ангели“ – Франциска, Зейнеб и Оля – ще бъдат не само водещи, но и ще приемат предизвикателството да излязат извън студиото, за да открият нови, интересни истории.

С това „разчупване“ може би се целят в по-голям рейтинг на предаването, като предлагат нещо ново и по-различно от конкуренцията.

„За мен „Преди обед“ е истинско предизвикателство, за да намеря верния тон към тв аудитория. Телевизията не е непозната зона, но влизайки в ролята на водеща и репортер ще търся път към всеки зрител, защото днес добрата телевизия би трябвало да е като стар приятел“, разказва Франциска Йорданова.

„Не съм предполагала, че един ден ще изгрея на малкия екран. Обичам да разсмивам хората и вярвам, че е дошъл моментът да се срещнем, опознаем, влюбим и да се посмеем заедно“, не крие вълнението си Оля Малинова.

Преди обед“ е изкушение, на което не можах да устоя. Харесвам формата, защото по интелигентен и достъпен начин разговаря със своята публика, дава полезна информация и среща зрителите с вълнуващи личности“, споделя емоционално Зейнеб.

Очакванията на всички са големи да се получи нещо интересно и забавно за зрителите.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Три дами на мястото на Деси Стоянова в „Преди обед“"

Какво мислите?