Години минаха от зверската катастрофа на пияния като мотика Максим Стависки, който остави на място едно момче и превърна в жив труп едно момиче. Години и години Мануела Горсова диша, но не живее и за нея светът рухна. За близките й също.

Максим обаче нито влезе в затвора, нито понесе наказание, просто поднесе извинения. Извинения, които бяха приети с потрес и отвращение от българите, защото след такава чудовищна постъпка, те не помагат. Още повече, когато избягаш и се скриеш от страната, за да избягаш от „всенародната“ любов.

Нещо повече – Максим Стависки и Албена Денкова не искат да чуят за връщане в България и си живеят спокойно в Русия, но оттук обаче цоцат яки суми пари. Оказа се, че палатът за милиони, който вдигнаха навремето в Царево, вече работи и е задръстен от туристи.

А и как да е иначе, когато той е на първа линия и то в най-тузарския квартал „Василико“, където и цените хвърчат нагоре. Къщата почти постоянно е пълна, свети, наоколо има паркирани автомобили и пранета по просторите. А съседи издават, че цените за престоя са повече от солени.

„И какво стана – за престъпление, за което в Щатите щеше да лежи до живот, Максимчо днес си живее като царче, че и богатее на наша територия. Евала бе, няма такава държава“, гневят се потребители.

Източник: Crimesbg.com