Лъсна името на новия победител от „Игри на волята” (Той е младият шампион по калистеника Добрин Добрев – Снимки)

Eto go pobeditelq v noviq sezon na Igri na volqta

Добрин Добрев е големият победител в новия сезон на „Игрите”, разбра клюки.нет. След като свършиха снимките на силовото риалити изтече информация, че именно 22-годишния шампион е новия победител на формата. Това издаде човек от екипа на формата.

Във финалната битка участвали очаквано мъже,  а според горещата информация до челната тройка се добрали Георги Радев, кросфинтър и Радо Сулеак от Хърватия.

Добрев е известен с това, че е побеждавал в куп състезания по калистеника и в битки по стрийт фитнес. Още от началото се разбрало, че има опит с трудни трасета, защото редовно се пробвал с такива по залите за фитнес.

Макар само на 21 години Добрин вече е обвързан. Предложил брак на половинката си Йоана. Която като него е шампион в калистениката.

От кухнята на „Игрите” разкриха още, че влязъл в силовото риалити в племето на „Жълтите”, които се наричат „Гордите”. А те благодарение на неговите умения извоювали доста победи.

Добрев няма да е единствен шампион в „Игрите”. Ше има доста рекорди заради силовите състезатели. А за финалната битка разказват, че била не само епична, но и брутална.

Източник:Хотарена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Лъсна името на новия победител от „Игри на волята” (Той е младият шампион по калистеника Добрин Добрев – Снимки)"

Какво мислите?