Басейн, джакузи, парна баня, стая за масажи… Уникални СНИМКИ от сарая на Доган в „Бояна“

Басейн джакузи парна баня стая за масажи... Уникални СНИМКИ от сарая на Доган в "Бояна"

За първи път медиите получиха достъп до къщата в „Бояна“, където до скоро е живял почетният председател на ДПС Ахмед Доган. Това стана по покана на собственика на имота Данаил Папазов.

Докато журналистите разглеждаха вътре, отвън отново се събраха привърженици на Доган.

Въпреки поканата, Папазов отказа да говори пред камера. В имота журналистите бяха посрещнати от пет пауна и външен аквариум с риби. За да се влезе в сградата, се минава през две метални рамки.

На първия етаж някои от стаите бяха заключени, а в края на коридора се намира ресторант, където са се провеждали събрания и празненства на ДПС. В сградата има и кабинет, където Доган е водил лични срещи.

„Г-н Доган обитава този имот от 20 години. Тук се е извършвала дейност на ДПС, много от нас са се срещали с него именно в този дом“, сподели Тимур Халилов, независим депутат, подкрепящ Доган.

В имота има и винарна, а пред ресторанта стои кучето на Доган – Сара. Подземието включва джакузи и парна баня. Навсякъде се виждат картини, дърворезби и шахматни дъски. Третият етаж разполага с няколко стаи за гости, а сградата е оборудвана с асансьор.

Преди няколко дни Данаил Папазов поиска Доган да напусне имота, включително и лятната резиденция в Росенец. Според Папазов, договорът за наем обхваща само апартамента и още две стаи на първия етаж. Това доведе до напрежение и намесата на полицията. Случаят е предаден на прокуратурата, която все още не е взела решение.

24 часа

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Басейн, джакузи, парна баня, стая за масажи… Уникални СНИМКИ от сарая на Доган в „Бояна“"

Какво мислите?