Горещи новини

ГОРЧИВО! Максим Ешкенази сключи брак с Ина Гачева

ГОРЧИВО! Максим Ешкенази сключи брак с Ина Гачева

Младата дама се разведе заради любовта им, станаха родители на момченце

Честито на световноизвестния диригент Максим Ешкенази! Само преди ден той сключи брак с Ина Гачева. Вълна от поздравления заля популярния в цял свят музикант.

35-годишната Ина и 14 години по-възрастният от нея Максим вече са родители на момченце. От първия си брак красавицата има две момчета, а с бащата се разведе, след като се залюби с диригента.

За любовта няма граници
За любовта няма граници

Максим никога досега не е демонстрирал близки отношения с жена, въпреки че от години се говори, че много дами се стремят да го обвържат в брак. Е, красивата икономистка Ина успя да изпревари всички останали. Диригентът има дъщеря от друга връзка, която е голяма и най-вероятно тя го е направила дядо, по думите на самия Максим в „На кафе“ пред Гала.

Двамата вече не се крият
Двамата вече не се крият

„Да, много е забавно. Малкият ми син Хари е на година и три месеца, а вече е вуйчо“, пошегува се Ешкенази. За внука си той сподели още, че е много музикален, точно като останалите от фамилията.

Началото на връзката на Максим с Ина бе хваната от будното папарашко око на вестника. В крачка двамата се разхождаха, а красавицата бе с наедряло коремче, най-вероятно вече бременна. От снимките им тогава и разговор с таткото се разбра, че Ина е в процес на раздяла с дългогодишния си партньор, от когото има две момчета.

„Няма да коментирам личния си живот“, каза тогава Ешкенази, като не отрече, нито потвърди за това дали се задава, или не бебе на хоризонта за него и приятелката му.

Вече са официално семейство
Вече са официално семейство

Досега Максим Ешкенази никога не е представял официална жена до себе си, с изключение на дъщеря си. За първи път в публичното пространство той се появи с Ина и на други места.

Със съществуването й в живота на талантливия диригент се слага край на дългогодишния слух, че между него и партньорката му на сцената – Михаела Филева, има нещо повече от приятелство. Породената клюка тръгна от страниците на двамата в нета, в които непрекъснато си изпращат сърчица и си пишат мили съобщения. Самата Филева обаче опроверга слуховете и обясни, че обича гаджето си и дори вече е сгодена.

Личният живот на Максим от години е тайнствен. Знае се само, че пилотира самолети и събира пушки. Преди време бе споделил, че си търси жена, която да може да мие чинии и да готви, тъй като във всичките му връзки домакинската работа се вършела от него самия. Е, дано я е намерил.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "ГОРЧИВО! Максим Ешкенази сключи брак с Ина Гачева"

Какво мислите?