Горещи новини

Венцислава Тафкова пръсна 20 бона за усмивка като на Благо Джизъса (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова

С чисто нова усмивка се похвали Мис България Венцислава Тафкова на стори в Инстаграм. Пловдивската кандидат-певица явно вече ударно се подготвя за поп фолк сцената, като си подмени зъбите с чисто нови фасети, пише Intrigi.bg.

Белите и подредени зъби на миската са по-искрящи и от тези на Благо Георгиев, чието име стана нарицателно за ослепителна усмивка.

В повечето дентални клиники цената на услугата започва от 10 000 евро, в зависимост от вида на фасетите – „скромна“ сума, която редица родни звезди отделят за естетична стоматология.

Модата на ослепителните усмивки завладя родния елит, като вече почти няма известна личност, която да не се е подложила на процедурата.

За съжаление, резултатът невинаги е положителен. Наскоро с новите си фасети се похвали друга носителка на короната – Мис България 2009 Антония Петрова, която отнесе доста критики заради новата си усмивка. Тя не изглежда естетично и зевзеци заключиха, че би стояла по-естествено на някое чифтокопитно.

Същата е ситуацията и със Светлана Гущерова, която наскоро злополучно се раздели с част от новите си фасети след кавга с бореца Кирил Терзиев.

Как феновете на Тафкова ще възприемат новата й усмивка, предстои да разберем…

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Венцислава Тафкова пръсна 20 бона за усмивка като на Благо Джизъса (СНИМКИ)"

Какво мислите?