Горещи новини

Не случи с Мамин Алек, но случи на дърт паралия: Вижте как Маги Томова дои ли дои новия си!

Magi ot Ergenyt sluchi na durt paraliq

Маги Томова от „Ергенът“ определено не случи на любов и бъдеще с ергена Алек Младенов, познат като Мамин Алек, но явно й мина.

Че дори и бързо й мина – убедени сме, че още щом е видяла как синеочкото се държи за полата на майка си Ксения Младенова, й е станало ясно, че не губи нищо. А и Алекчо се оказа доста по-стиснат от очакваното…

Така че блондинката се пусна по течението и по живота като помним, че дни след края на формата показа как мистериозно гадже й подарява мощен и супер скъп джип. Е, това гадже отдавна вече го няма, а и джипът също, защото е бил на негово име.

Но застаряващи паралии в столицата бол, така че Томова се облажи с поредния. Магито се похвали в мрежата с почивка на Санторини, където знаем, че е адски скъпо. Надали тя, със заплатата си на обикновена хостеса в заведение, ще си позволи подобен лукс, а и марковите дрешки, които не спира да носи.

Близки до обкръжението й издадоха, че е скочила на нов дърт паралия, който бил готов да я поглези и да я заведе тук-там, в замяна на приятно прекарано време, разбира се.

„Маги знае какво да прави, за да ощастливява мъжете, не й е за първи път“, смигват източниците.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Не случи с Мамин Алек, но случи на дърт паралия: Вижте как Маги Томова дои ли дои новия си!"

Какво мислите?