Бившият на Анелия я замени с 20-годишна блондинка

Бившият на Анелия я замени с 20-годишна блондинка

Докато фолк певицата Анелия преживява кошмари дни след катастрофата, която преживя преди десетина дни, то бившият й годеник обикаля Гърция с яхта и новата си любима – красива 20-годишна блондинка, видя „Уикенд“.

Любомир Захаринов вече не крие настоящата си приятелка, която май не е много нова, защото вече се познава с децата на богаташа, научи вестникът.

Младият бизнесмен се люби с ослепителна 20-годишна блондинка на име Кристина. Момичето е от Костинброд, където живее. Красавицата е коренна противоположност на фолк дивата Анелия – руса, много слаба, доста по-млада от нея, без силикон, но с устни, набодени с филъри. Блондинката е доста красива и външният й вид буди завист сред останалите жени.

Новата на ЗахариновЛюбо и Криси са заедно от половин година, като са прекарали заедно лятото по гръцките острови. Някои подозират, че хазартният бос е изневерявал на изпълнителката с блондинката и това е довело до раздялата им.

Захаринов беше първият мъж след Коко Динев, с когото Анелия не само започна публично да се показва, но и подробно обясняваше в ефир колко е влюбена и каква щастливка е. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ и Любомир се разделиха този февруари, а той дори не си спомня вече, че е подарил годежен пръстен на Анелия, и се наслаждава на новата си тръпка.

В същото време чалга изпълнителката все още страда за бившия си и не е преодоляла поредното си любовно разочарование.

Любомир Захаринов и Кристина

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бившият на Анелия я замени с 20-годишна блондинка"

Какво мислите?