ТОП РЕЗИЛ! Безработният Цитиридис ще бачка за 1300 лв.! ВИЖТЕ КЪДЕ

ТОП РЕЗИЛ! Безработният Цитиридис ще бачка за 1300 лв.! ВИЖТЕ КЪДЕ

Феновете на Николаос Цитиридис, който от доста време насам е без работа, са в шок от новото му начинание. Бившият телевизионен водещ тотално смени попрището и вече прави кариера на футболист.

Нико става член на аматьорския футболен клуб Бенковски (Црънча) и веднага е представен като нов играч на отбора. Макар да не са оповестени официално, Intrigi.bg научи от вътрешен човек какви са заплатите на ритнитопковците в треторазрядния клуб. Между 1000 и 1500 лв. взимат играчите на Бенковски (Црънча), а като ново попълнение Цитиридис ще се подписва на фиш от 1300 лева.

От клуба с гордост споделиха съобщението, като подчертаха, че Цитиридис е техният първи чуждестранен играч.

„Трансферен удар! Имаме удоволствието да ви представим първия чуждестранен трансфер в историята ни – и то не кой да е, а самия Николаос Цитиридис. Роденият в Атина Николаос е известен не само като комик със стендъп представленията си, а и като наш истински фен, споменавайки ни неведнъж в национален ефир.

Сега най-известният човек без работа у нас става част от семейството ни и сме сигурни, че ще внесе допълнителна енергия и хумор сред момчетата в отбора. Добре дошъл, Нико!“, триумфират от Бенковски.

Фенове на Цитиридис обаче смятат новата му работа за негово лично падение, имайки предвид престижната му предишна професия да води собствено шоу.

„От високо се пада най-лесно и най-боли“, злобеят в нета.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "ТОП РЕЗИЛ! Безработният Цитиридис ще бачка за 1300 лв.! ВИЖТЕ КЪДЕ"

Какво мислите?