Ето кой е спонсора на Мара Отварачката

Ето кой е спонсора на Мара Отварачката

Мара Отварачката събра очите на шофьори и пешеходци, появявайки се на пътя със същински „танк“. Чалгарката, която е с ръста на джудже от приказките, изглеждаше меко казано странно и нелепо до и във огромното возило, чиято цена обаче е доста респектираща.

Мария подкара Майбах, нов модел, с хиляди екстри вътре, за които не сте и сънували, а ценичката му е около или малко над 500 000 лева. Чудничко, а?!

Да се пита човек обаче откъде Мария е взела пари за такова чудо при все, че кариерата й отдавна е западнала, песните й не се въртят никак добре, а и кръчмите не я искат. Или, ако я поискат, й плащат хонорар, в пъти по-нисък от тези на Преслава, на Галена, на Азис и прочие.

Е, истината лъсна наяве и не, Мара не се е помирила за милиарден път с Миро Дзвера – там работата е вече ясна, а процедурата по развода тече с пълна сила. Близки до миньончето разкриха, че тя просто прави това, което може, а именно – дала си е „задния двор“ на поредния богаташ.

Откъде го намери толкова бързо ли?! Не е трудно, защото любовникът на Марчето бил поне с 25 години над нея (а тя е минала 40-така, смятайте), отдавна й бил хвърлил око и най-вече – бил, както финансово, така и физически тлъст.

„Ужас! Този парцал е готов да се продаде и на Митьо Пищова, ако ще й осигури лукса“, коментират в нета.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето кой е спонсора на Мара Отварачката"

Какво мислите?