Светлана Гущерова сподели снимки по бански и предизвика масово съжаление!

Svetlana spodeli snimki po banski

Светлана реши да отговори на слуховете за бебе № 5, като публикува няколко детайлни снимки на слаботелесното си тяло. От тях ясно се вижда не само че не е бременна, но и че има сериозни проблеми с килограмите.

Анорексичното й тяло предизвика вълна от негативни и обидни коментари, които в крайна сметка принудиха Гущерова да изтрие всички мнения.

Припомняме, че миналата седмица плеймейтката публикува загадъчна снимка заедно с мъжа си Християн, на която той нежно я държи за коремчето. Веднага се появиха съмнения, че моделката е бременна с петото си дете, което да скрепи брака им.

След няколкодневно мълчание и тишина в инстаграм Светлана публикува нова серия от снимки на плажа, където показва, че няма никакво коремче. Тя позира в предизвикателни пози, за да покаже в колко блестяща форма се намира. Последователите й обаче далеч не смятат, че тялото й е за завиждане, а напротив – дори го оплакаха.

Според тях Светлана страда от сериозно хранително разстройство.

„Това не е нормално! Манията да изглеждаш слаба те е разболяла. Явно тялото ти е единственото нещо, над което имаш контрол, и затова не спираш да слабееш!“, коментира нейна приятелка.

Краката и тялото на бившата плеймейтка не изглеждат никак добре и тя определено няма вид на здрав човек.

Естествено Светлана не пропусна да отговори

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Светлана Гущерова сподели снимки по бански и предизвика масово съжаление!"

Какво мислите?