Радина Кърджилова покори Париж с визия а ла Мерилин Монро – нова любов й дава криле (СНИМКИ)

Kurdjilova pokori Parij s viziq

Една от звездните раздели на 2024 безспорно е тази на актьорската двойка Деян Донков – Радина Кърджилова. Двамата успешно криха, че вече не живеят под един покрив, докато истината лъсна миналия месец.

Оказа се, че актрисата се е изнесла на квартира с двамата си синове, а пръв сигнал, че нещо важно се случва в живота й бе фактът, че Кърджилова внезапно реши да смени коренно прическата си – подстрига косата си на къса черта и я боядиса в русо.

Медиите се опитаха да спекулират относно причините за раздялата, намеквайки, че има нов мъж в живота на актрисата, а последните й снимки в социалните мрежи сякаш го потвърждават.

Тези дни бившият модел показа, че се радва на романтична почивка в Париж. Актрисата е с колегата си от Народния театър Пламен Димов, с когото изживяват бурна любовна връзка (според слуховете). Кърджилова изчака първия учебен ден да мине и веднага хукна на воаяж.

Радина в Париж

Снимка: Инстаграм

Приближени до Радина твърдят, че откакто е с Димов тя се чувства истински щастлива и не обръщала внимание на злобните изблици на бившия си, който на няколко пъти се опита да я захапе след окончателната им раздяла. „Радина е красива, но с красотата се свиква“, посече я наскоро в интервю Донков. Малко по-късно в пост в Инстаграм Кърджилова заяви, че няма намерени да отвръща на жлъчните му коментари.

Радина Кърджилова Париж

Снимка: Инстаграм

От изявите на Радина в Инстаграм става ясно, че пътуването й в Париж е било и по-работа, но това не й е попречило да вземе със себе си и своя актуален любим. „Благодаря ви за невероятната вечер! Париж през нощта…любящ, нежен, бляскав, романтичен..точно както го обичам..“, написа красавицата и показа красиво аранжирана маса от вечеря, която е била по повод представяне на нов аромат от популярната френска марка Chloe.

Радина Кърджилова

Снимка: Инстаграм

За ивента Кърджилова е в красива бяла рокля, а прическата и роклята й правят препратка към популярния тоалет на Мерилин Монро.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Радина Кърджилова покори Париж с визия а ла Мерилин Монро – нова любов й дава криле (СНИМКИ)"

Какво мислите?