Горещи новини

Децата на Асен Блатечки обожават приятелката му Елеонора

Децата на Асен Блатечки обожават приятелката му Елеонора

Асен Блатечки не спира да хвали актуалната си приятелка Елеонора Янакиева. Тя също има две деца като него и наследниците им са си паснали отлично.

„Синовете ни на секундата се сработиха. Те са страшна любов и наистина са много смешни, непрекъснато ни забавляват. И дъщерите ни станаха приятелки”, коментира актьорът.

Блатечки и половинката му са много щастливи, че децата им се разбират така добре. Наследниците на артиста – 10-годишният Борил и студентката Катерина, напълно одобрявали Елеонора, и това правело връзката му с червенокосата хубавица още по-гладка.

Ето какво още споделя Асен по адрес на изгората си:

„С някои хора си пасваш много. Или както казва Калин Врачански – кликнахме си. Абсолютно си паснахме във всичко. Имаме еднакъв вкус за музика, за храна, за забавление, за филми. Имаме и еднакво чувство за хумор. И двамата се шегуваме”. Секссимволът на българският театър е щастлив, че най-сетне е открил подходяща жена за себе си, макар и в по-зряла възраст.

„Трябваха ми 50 години, за да открия правилния човек за мен. Тя ме впечатли с всичко!”, категоричен е Асен, който се носи на крилете на любовта.

От 2 лета той живее с приятелката си под един покрив. Те обитават неговия апартамент в центъра на София и явно наистина се разбират много добре, защото връзката им процъфтява. Елеонора се занимава с финанси – работи в голяма фирми за производство на растителни масла и слънчоглед, а преди това е била кадър на една от водещите банки в страната.

Запознати твърдя, че Янакиева не се отлепяла от Блатечки и го придружавала дори по време на служебните му ангажименти. Гледала обаче да не го ревнува прекалено от колежките, за да не го дразни. Неотдавна бяха заедно в Испания, където Асен представи пиесата „Този филм” с колежката си Антоанета Добрева – Нети. После пък двойката изкара близо 20 дни на родното Черноморие.

След раздялата си с Диляна Попова актьорът се опитваше да пази личния си живот в тайна, но вече не крие, че сърцето му е заето. Блатечки трудно преживял разлъката с манекенката но след известно време осъзнал, че е било за добро. Синеоката брюнетка е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил. С днешна дата обаче поддържат нормални отношения заради детето и са оставили неприятностите в миналото.

Асен се надява наследникът му да тръгне по неговите стъпки и да го наследи в професията. По думите му малкият бил много артистичен и музикален. Третокласникът учи в Музикалното училище в столицата, макар че да заляга над уроците не е най-любимото му занимание.

Блатечки има и пораснала дъщеря от първия си брак. Катерина наскоро завърши архитектура в Лондон. Все още не е ясно дали ще гради кариера в чужбина или ще се върне в България.

„Двете ми деца ме научиха да бъда много по-отговорен, по-сериозен, по-грижовен. Научиха ме да си натисна егото надолу, защото изведнъж други хора станаха по-важни от мен. И то по един безпрекословен начин”, разказвал е артистът.

През пролетта Асен чукна 53 години. Пред приятели споделил, че вече нямал сили и желание да сменя жените, а искал да свие семейно гнездо. Елеонора била идеална за тази цел. Тя също има развод зад гърба си, затова напълно му влизала в положението и го разбирала.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Децата на Асен Блатечки обожават приятелката му Елеонора"

Какво мислите?