Горещи новини

Маестрото чака четвърто дете от четвърта жена. Ражда му го новинарката на Би Ти Ви Виктория Готева

Маестрото чака четвърто дете от четвърта жена. Ражда му го новинарката на Би Ти Ви Виктория Готева

Евгени Димитров-Маестрото и младата му съпруга Виктория Готева ще стават родители скоро, научи ексклузивно „Ко4„!

Музикантът вече има три деца от различни жени, а това ще бъде четвърто отроче за него. Само за първата жена – художничката и певица Мишел от Бургас, се е женил през 90-те. За Евгени това е втори брак, докато за Виктория, която е 27 години по-млада от него – първи.

Именно заради бременността Готева не присъства на голямото парти на телевизията наскоро. Нейното място в Новините ще бъде заето от Росен Цветков.

Музикантът на Слави Трифонов и водещата на новините по Би Ти Ви са заедно вече повече от четири години насам. В средата на юни миналата година двамата сключиха брак на романтична морска сватба, обкръжени само с най-близките си хора.

Ето го 20-годишният син на Евгени Димитров-Маестрото, който не контактува с баща си (СНИМКИ)

Виктория изключително рядко споделя неща от личния си живот. Казва, че предпочита работата й като журналист да е на преден план, а личният й живот да си остане за близките.

Двамата с Евгени се познават отдавна, но си стават по-близки по време на пандемията. Между дежурствата в нюзрума на Би Ти Ви журналистката успява да намери време и за ново хоби – пианото, а неин учител е именно Маестрото.

България Днес

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Маестрото чака четвърто дете от четвърта жена. Ражда му го новинарката на Би Ти Ви Виктория Готева"

Какво мислите?