Горещи новини

След 20 години тя се завърна

След 20 години тя се завърна

Изпълнителката на „Зелено“ искала да предаде на новото поколение магията на попфолка

След Кати, която наскоро се завърна изненадващо с нова песен, и Ина реши да рестартира кариерата си. Изпълнителката на хита от края на 90-те „Зелено“ пусна парчето „Гърмиш“, с което се надява да възвърне позициите си в бранша.

Антонина Андонова, както е рожденото име на 48-годишната певица, дебютира през 1998 г., като през следващата изпълни песента „Зелено“, дала заглавие и на втория й албум. Ина бе сред изпълнителите на „Ара Аудио-видео“ и „Диапазон рекърдс“ до 2004 г.

След това, преди цели 20 години, тя стопира кариерата си и се отдаде на семейството си. Ина смени и професионалното поприще. Стана учителка в детска градина в София. Не бе загърбила обаче съвсем музиката. Макар че не пускаше нови песни, периодично участваше в ретро партита.

Тези дни певицата обяви, че подновява музикалната си кариера не с една, а с няколко нови песни, по които усилено работи. Вдъхновила се да предаде на новото поколение магията на попфолка. Искала да покаже, че музиката е вечна. Ина не крие надеждите си, че отново ще има много участия, както и амбицията си да се съживят спомените на по-възрастните почитатели за златните години на попфолка.

В клипа на новата си песен „Гърмиш“ Ина прави впечатление с доста силен тен, както и с дебели, кафеви вежди, пише HotArena. Коментарите са все хвалебствени. Мнозина изтъкнаха, че са израснали с песните на ямболката и много се радват, че се е завърнала.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "След 20 години тя се завърна"

Какво мислите?