Новините на фокус
Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Nostrabet съветва: Не правете тези 6 грешки при онлайн залози
Nostrabet съветва: Не правете тези 6 грешки при онлайн залози

Nostrabet съветва: Не правете тези 6 грешки при онлайн залози

Независимо дали играете в бет365 или разчитате на друг оператор, важно е да не повтаряте едни и същи грешки всеки път.

Спортните залози не са толкова лесна материя, колкото вероятно ви изглежда първоначално. Има тънкости, които трябва да знаете и овладеете. А най-добре е да се доверите на опитните играчи. Те вече са допускали всички възможни грешки и добре знаят какво може да се обърка.

Днес ще ви представим няколко отлични съвета, които ще ви помогнат да не допускате често срещани грешки. Доверете ни се и ще видите, че има много резон в думите ни.

Винаги залагате на фаворитите

Новаците в залозите често си мислят, че когато заложат на фаворита в даден мач, то залогът му със сигурност ще излезе. За съжаление, това не е точно така. Истината е, че големите отбори се дънят постоянно. Грешките са част от спорта, а понякога е по-добре да използвате по-високия коефициент в полза на аутсайдера.

Играете като фен

Забравете за термина “любим отбор”, когато става дума за залози. Тук това не играе никаква роля. Ако смятате, че вашият любим отбор ще загуби дадена среща, защото има предостатъчно знаци за това, просто играйте с разум, а не със сърце. Така ще станете значително по-богати, уверяваме ви.

Придавате твърде много значение на минали сезони

Гледате статистиката от минали години и си казвате – “Хей, този отбор винаги губи, когато играе с този съперник. Няма как и сега да не е така.” Е, това е наистина грешно. Спортът е динамична сфера, като всичко се променя в рамките на броени седмици и месеци. Винаги гледайте моментна форма и състояние, а не какво се е случило преди една, три или пет години. Това няма никакво значение.

Не регулирате добре банката си

Съветваме ви никога да не играете на едно единствено събитие с голяма част от цялата си банка. Според повечето добри играчи, удачно е да залагате не повече от три или пет процента от целия си банкрол. Има залагащи, които падат на дори един или два процента, което е още по-предпазливо. Освен ако не искате постоянно да депозирате още и още пари, пазете банката си и играйте умно.

Игнорирате времето и дългите пътувания

Има множество различни фактори, които могат да повлияят на крайния изход на дадена среща. Сред тях са атмосферните условия и дистанцията, която даден тим трябва да измине. Представете си например, че един отбор от Испания трябва да пътува до Русия, за да срещне някой от местните тимове. Нали не смятате, че същият този отбор ще бъде достатъчно свеж на терена? От друга страна, ако тревата е покрита със сняг или има силен дъжд, това може да затрудни по-техничния от двата отбора. Винаги следете внимателно за подобни фактори, защото те са важни.

Не взимате предвид мотивацията на някой от двата отбора

Да кажем, че Ливърпул излиза срещу Уотфорд в среща от Висшата лига. Всеки би си казал, че това следва да е лесен успех за мърсисайдци, нали? В крайна сметка, те имат много по-добър отбор. Но нека си представим, че Ливърпул вече са станали шампиони, а за Уотфорд този мач е ключов в битката за оцеляване. Кой от двата отбора ще има по-голяма мотивация да спечели? Това е Уотфорд, разбира се. Подобни срещи са пример за ситуации, в които аутсайдерът може да победи. Просто защото фаворитът няма чак такава мотивация да го стори. Не изпускайте такива детайли от поглед, когато ви предстои залог.

Нашата медия ви съветва за отговорна и разумна хазартна игра. Не залагайте повече, отколкото бихте си позволили да загубите!

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook